The smart Trick of بیماری زونا نظرات That No One is Discussing
The smart Trick of بیماری زونا نظرات That No One is Discussing
Blog Article
او افزود: «با احترام تمام [به انتقادات متحدان اسرائیل] اما ما در حال مبارزه با شیطان هستیم و از جهان انتظار داریم تا زمانی که حماس را از روی نقشه حذف میکنیم، در مبارزه با شر به ما کمک کند.»
ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن (که علت آن میتواند پیری، بعضی از بیماریها و یا کاهش توانایی بدن در غیر فعال نگه داشتن ویروس عامل آبله مرغان به خاطر مصرف بعضی از داروها باشد.)
نوزادان و افرادی که دچار آبله مرغان فعال هستند و نیز بیمارانی که از ضعف سیستم ایمنی بدن رنج میبرند، از جمله بیماران سرطانی، افرادی هستند که بیشترین خطر انتقال بیماری زونا در مورد آنها وجود دارد. در موارد نادری ممکن است بیماران مبتلا به زونا به خاطر جلوگیری از خطر انتقال آن به نوزادان و بیماران سرطانی، در بیمارستان بستری شوند.
○ اگر زونا بر اعصاب سر تأثیر بگذارد، سندرم رمزی هانت میتواند رخ دهد و در صورت عدم درمان میتواند منجر به فلج جزئی صورت یا کاهش شنوایی شود.
به وجود آمدن درد و ضایعات اضافی در نزدیکی چشم، که در صورت عدم درمان باعث آسیب دائمی به چشم میشود.
ماساژ شمع یک مد جدید برای رهایی از استرس و رسیدن به آرامش
○ داشتن شرایطی که سیستم ایمنی را تضعیف میکند، مانند بیماری ایدز یا سرطان
زایمان چیست؟ آشنایی با مراحل زایمان، مشکلات و مراقبتهای دوران بارداری
۲۸ سالمه/قبلا هم تجربه زونا داشتم ناحیه شکم سمت چپ/تقریبا یه هفته پیش همراه بیمار آبله هم بودم/الان دو سه روزی میشه که در ناحیه گردن سمت چپ علائم قرمزی،سوزش کم،درد گردن و تاول کم هم دیده میشه/آیا زونا بیماری زونا تا چند وقت واگیر دارد هست؟/لازمه حتما به پزشک مراجعه بشه؟/ دارویی یا راه حل خاصی داره؟/تشکر از زحماتتون
● درمان خانگی میتواند به کاهش علائم زونا کمک کند. این درمانها عبارتند از:
نمونهبرداری از پوست – آزمایشی است که طی آن، قسمت کوچکی از سطح پوست به طور ملایم تراشیده میشود تا ویروس زونا یا سایر ویروسهای موجود در آن شناسایی شود.
کشیدن دستمال پارچهای خیس روی تاولها باعث تسکین میشود. بدیهی است در این شرایط باید حوله و لباسهای خود را از دسترس دیگر افراد دور نگه دارید زیرا ترشحات داخل تاولها می تواند باعث انتقال بیماری به فرد دیگر شود.
قفسه سینه، گردن، پیشانی و پایین کمر قسمتهایی از بدن هستند که عصب حسی آنها بیشتر درگیر بیماری زونا میشود و افراد مختلف در هر سنی ممکن است در یکی از این قسمتهای بدن خود دچار علائم زونا شوند. با افزایش سن، احتمال به وجود آمدن زونا در قسمت پیشانی یا در محدوده عصب چشمی (افتالمیک) افزایش پیدا میکند.
این ویروس در ابتدا با بروز بیماری آبله مرغان مشخص میشود و پس از سالها ماندگاری در سلولهای عصبی ستون فقرات، دوباره خود را به صورت بیماری زونا بروز میدهد.